Even voorstellen

Amy

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Amy Aartsen-Manneveld en dans zelf al ruim 25 jaar.
In mijn leven is bewegen/dans dan ook heel belangrijk. Ik kon vroeger, toen ik nog niet kon lopen, al niet stil staan als ik muziek hoorde. Maar toch begon ik laat, in dans termen, met volgen van les in dans. Ik was namelijk 8 toen ik begon met mijn eerste dansles. Deze les was natuurlijk klassiek ballet. Het dansen en de oefeningen vond ik zo leuk dat het al snel meerdere lessen werden in de week. Buiten klassiek ballet ook Jazz dance, moderne dans en tap. Omdat ik opviel in de lessen werd mij aangeraden om een dansopleiding te volgen. Ik heb toen diverse dansopleidingen gevolgd o.a in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium en in Rotterdam aan de Rotterdamse Dans academie (nu Codarts). Hierna heb ik jarenlang les gegeven op mijn oude dansschool voornamelijk in klassiek ballet, aan kinderen en volwassenen. Maar ook buiten de school was ik actief, dreumes-peuterdans op kinderdagverblijven en Jazz/streetdance bij diverse balletscholen en buurthuizen.

Voor mij is bewegen/dans het leukste wat er is en (niet heel onbelangrijk) bewegen/dans maakt mij blij. Daar komt dan ook de naam van de studio vandaan; “Dans! Bewegen maakt blij.”
Bij dansstudio Dans! Bewegen maakt blij, gaat het vooral om plezier maar wordt er ook stil gestaan bij hoe je bepaalde bewegingen doet. Techniek vind ik heel belangrijk vooral dat het goed gegeven en uitgevoerd wordt. Daar word tijdens de lessen dan ook goed naar gekeken en zo nodig verbeterd, zodat de danser geen last krijgt van blessures e.d.

Krijg jij ook zin om te dansen, meld je dan aan via info@bewegenmaaktblij.nl vergeet hierbij niet je naam en je leeftijd te vermelden voor de groepsindeling. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de groep en ligt er bij aankomst een 10-rittenkaart voor je klaar.